5perc Angol

ENGLISH WEEKEND

SPECIAL

nap
óra
perc

English Weekend SPECIAL

Gyere el a következő rendhagyó English Weekend-re, ahol Nóri átveszi veled az igeidőket egy laza, kötetlen előadás és kérdezz-felelek formájában, majd a szünet és könyvvásár után indul a “talk-show” Nórival és vendégeivel! Természetesen lehetőséged lesz kérdéseket is feltenni mindenkinek, és beszélgetni velünk a rendezvény során!

Helyszín: Dumaszínház,1082 Budapest, Corvin sétány 1/b ​

… és, hogy milyen programokkal készülünk?

Lesz nyelvtan és tanulási tippek, beszélünk a közép-európai országok nyelvtanulási szokásairól, és a diákok elvárásairól a idegennyelv-tanulással kapcsolatban. Oravecz Nórával arról beszélgetünk, hogyan lépj ki komfortzónádból, és merj megszólalni külföldön is angolul, és az is kiderül, hogy milyen tanár volt Király Viktor, amikor még az 5 perc Angolnál dolgozott.

Előadók

Szalai Nóra
5perc Angol

5 Perc Angol főszerkesztője, tulajdonosa

Horváth Alex
az Angloville Kft vezetője
Oravecz Nóra
énmárka- és storytelling stratéga, bestseller író
Király Viktor
énekes, zeneszerző, dalszövegíró

PROGRAM

Helyszín: Dumaszínház,1082 Budapest, Corvin sétány 1/b
Belépőjegy: 7900 Ft

program (09.30-13.00)

09:00-11:30
Szalai Nóri
5 Perc Angol:
Minden, amit az igeidőkről tudni kell
(Tényleg tudni kell mindet?)
Szalai Nóri nagysikerű „Igeidők” workshopjára alapozva az előadás során kiderül, hogy kell-e mind a 12 igeidő, és ha igen, vajon miért. Nóri részletesen, egymásra épülve „felépíti” és segít megérteni az igeidők rendszerének logikáját úgy, hogy görcsölés és magolás nélkül tudd használni őket! Kezdő szinttől felsőfokig (és nyelvtanároknak) is hasznos és ajánlott! 

11:00-11:30
Szünet

11:30-12:00
Szalai Nóri
5 Perc Angol:
Nóri tanácsai a sikeres nyelvtanuláshoz, tippek és trükkök az elmúlt 20 év tapasztalatából

 

12:00-13:00
Szalai Nóri és vendégei:
Nóri tanácsai a sikeres nyelvtanuláshoz, tippek és trükkök az elmúlt 20 év tapasztalátból

Horváth Alex (Angloville) 
Miért félnek a magyar diákok megszólalni angolul?

Hogyan tanulnak angolul a fiatalok? Milyen különbségek vannak az egyes közép-európai országok között? Milyen nehézségeik és elvárásaik vannak a diákoknak az idegennyelv-tanulással kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Horváth Alex segítségével, az Angloville friss kutatása alapján. Az előadásból az is kiderül, lehet-e anyanyelvi környezetben tanulni anélkül, hogy külföldre utaznánk.

Oravecz Nóra
Lépj ki a komfortzónádból és szólalj meg bátran angolul! 

Nóra elmondja, hogyan lépj ki a komfortzónádból, és elmondja, neki hogyan sikerült minden bátorságát összeszedve úgy megtanulnia angolul külföldiek között 
nem érdekelve, hogy hibásan mond valamit az elején – , hogy ma a legnagyobb konferenciákon tart előadásokat, és egyéni coachingokat minden gond nélkül angolul. 

Király Viktor 
Élmények és tapasztalatok tanárként az 5 Perc Angolnál 
Nincs ember szinte az országban, aki ne ismerné Király Viktort, de vajon azt hányan tudjátok, hogy még mielőtt megnyerte volna 10 éve a Megasztárt, közel hét hosszú évig az 5 Perc Angol tanára, és az audióanyagok hangja volt? Viktor mesél tapasztalatairól tanárként, és még néhány jótanácsot is ad, hogyan tökéletesítsük nyelvtudásunkat és kiejtésünket! 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn